O mnie

Studnia Smaków początkowo była blogiem typowo kulinarnym. Od jakiegoś czasu pojawiają się tutaj wpisy z podróży, relacje fotograficzne z różnych wydarzeń, a także trochę lotnictwa. W końcu życie ma wiele smaków prawda? 🙂 Zapraszam do ich odkrywania razem ze mną.

 Warsztaty: 

  • warsztaty kulinarne w Restauracji Fusion w Hotelu Westin ***** w Warszawie- prowadzenie: Janusz Korzyński
  • warsztaty pierogowe „Pierwsza Kaskada Smaku”- prowadzenie: Smakfonia – Monika Jagiełłowicz- Olejniczak
  • warsztaty kuchni molekularnej w restauracji ReForma w Poznaniu

Inne: 

  • jednodniowa restauracja „Studnia Smaków” w ramach „Akcji-Restauracja” w KontenerArt w Poznaniu
  • RestaurantDay- jednodniowa restauracja „Studnia Smaków”
  • prowadzenie pokazu kuchni hiszpańskiej w ramach projektu ”Let’s meet in Poznań” zorganizowanego przez Stowarzyszenie „Młodzi dla Poznania”

Konkursy:

  • Studencki Masterchef- Festiwal Twórczości Studenckiej- w jury- 14.04.2015r

33 myśli w temacie “O mnie

  1. No, no Agósió, jestem pod wrażeniem 🙂
    Ale dni są coraz chłodniejsze, więc myślę, że jakaś mięsna potrawa też się znajdzie w Twojej studni?

  2. Czółko:D
    Lubię urozmaiconą kuchnię i tylko wtedy, kiedy sama chcę. Z obowiązku … chodzę do pracy i to wystarczy. Mogę stać, doglądając przez kilka godzin… czasem mam taką potrzebę. Brawo Agnieszko!!!

    1. a jesli chodzi o majonez to ja znow wole taki jak sam zrobie nie winiary nie pegaz czy motyla poprostu sam :D:*:*

  3. witaj Aga super pomysl i fajnie to robisz ja odwiedzam strony powiedzial bym profesjonalne i bardzo mi brakowalo takiego opisu dan jaki ty robisz dla mnie super:D:D:D:D

  4. Mimo, iż jestem na diecie 😀 to wciąż tu zaglądam i wymyślam co zjem, gdy tylko dieta się skończy. Tu JEST TAK SMACZNIE… 🙂

  5. Ale masz kapitalne pomysły 🙂 ciasteczka z m&m’sami… kto by na to wpadł? Dzięki za fajny przepis na muffinki dyniowe! wreszcie zrobiłam jakieś inne niż oklepane czekoladowe 😉

  6. Wiem, że się narzucam, ale chciałem zauważyć, że na blogu od 2 (dwóch!) lat nie ma żadnej mięsnej potrawy. Oczywiście, jeżeli uznać za takową pastę z kurczaka z miesiąca kwietnia 2013 roku. Ale ona chyba już przeterminowana jest! 😄

    1. To żadne narzucanie. 😀 Zgodnie z obietnicą jak i chęcią spełnienia potrzeb czytelnika w sobotę będzie przepis na pyszne udka z kurczaka! 🙂 😀

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.